Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιεθνής παρουσίαση των λιμανιών Αγίου Νικολάου και Σητείας στο Αμβούργο

Διεθνής παρουσίαση των λιμανιών Αγίου Νικολάου και Σητείας στο Αμβούργο

Από

Ημερομηνία

Tις πύλες της άνοιξε, χθες, στο Αμβούργο, διεθνής έκθεση αφιερωμένη στην θαλάσσια και ποτάμια κρουαζιέρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές αφιερωμένο στην κρουαζιέρα φόρουμ, που θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου.  Συγκεντρώνει  τους ανώτερους στη διεθνή κατάταξη αυτής της ειδικής τουριστικής αγοράς αγοραστές, σχεδιαστές και βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τις ευρωπαϊκές θαλάσσιες και τις ποτάμιες κρουαζιέρες, αλλά και στους προμηθευτές από όλους τους κλάδους αυτών των βιομηχανιών.
Αυτή η εξαιρετικά δημοφιλής εκδήλωση,  πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια  και  διευκολύνει την επιχειρηματική αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, ενσωματώνοντας σεμινάρια υψηλού επιπέδου, εκθέσεις βιτρίνας και εργαστήρια μαζί με ένα γεμάτο κοινωνικό πρόγραμμα.

Στο διεθνές αυτό φόρουμ η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε με τρία λιμάνια – του Αγίου Νικολάου, της Σητείας και του Ρεθύμνου. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο μεγαλύτερα – του Ηρακλείου και των Χανίων – Σούδας, απουσιάζουν.

Για τη συμμετοχή και προβολή των δύο λιμανιών του Νομού Λασιθίου στην έκθεση του Αμβούργου είχε επιμείνει ο σύμβουλος των αντίστοιχων Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και του Επιμελητηρίου Λασιθίου Γιάννης Μπράς, ο οποίος παρίσταται στην έκθεση μαζί με τους προέδρους των δύο Λιμενικών Ταμείων, Αγίου Νικολάου Γεώργιο Μπαρμπούνη και Σητείας Θεοδ. Πετρουλάκη.

Στην επικοινωνία που είχαμε με Αμβούργο, ο κ. Μπρας είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι στην έκθεση και τα δύο λιμάνια του Ν. Λασιθίου πήγαν προετοιμασμένα, με ειδικά φυλλάδια και άλλο υλικό και με κλεισμένα ραντεβού με αντιπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα