Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςH 2η γιορτή του Ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΛ

H 2η γιορτή του Ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΛ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Γιορτάζοντας τα 35 χρόνια λειτουργίας, η Ε.Π.Σ. Λασιθίου σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21:30, στην 2η γιορτή του Ποδοσφαιριστή στο Λασίθι όπου θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεστιάσεων “Κακλής” στον Άγιο Νικόλαο. Επίσημοι προσκεκλημένοι, από την ομάδα του EURO 2004, οι Άγγελος Μπασινάς και Βασίλης Τσιάρτας.
————————————
Βραβεύσεις για τη σεζόν 2016-2017 Καλύτερος Ποδοσφαιριστής : Πηγιάκης Εμμανουήλ Πρώτος Σκόρερ Ά Κατηγορίας : Χρυσοφάκης Χρήστος Πρώτος Σκόρερ Β΄ Κατηγορίας : Τσίγγος Μάρκος Καλύτερος Προπονητή : Σκύβαλος Εμμανουήλ Καλύτερος Διαιτητής : Σωτηριάδης Χαράλαμπος
————————————
Ειδικές Βραβεύσεις Ρελάκης Χρήστος & Σταυρακάκης Εμμανουήλ για τη πολύχρονη προεδρία τους στην Ε.Π.Σ. Λασιθίου. Άντζελα Τσάριτς για τις ιατρικές υπηρεσίες της στα γήπεδα της Ένωσης. Κοζύρης Ηλίας για την προσφορά του στον αθλητισμό μέσω του έντυπου τύπου της εφημερίδας “ΑΝΑΤΟΛΗ”. Εμμανουήλ Πεπονής για την άριστη συνεργασία του με την Ε.Π.Σ. Λασιθίου. Πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων της Κρήτης για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος, Α.Ε. Μυλοποτάμου, Α.Ο. Παλαιόχωρας. Γ.Σ. Εργοτέλης για την άνοδό του στη Football League.
—————————————
Την εκδήλωση θα συνοδεύουν το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού και το συγκρότημα του Γιάννη Δοξαστάκη.
Τιμή Εισόδου : 20€ ( Πλήρες Μενού και ποτό )
Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή.
Τηλέφωνο κρατήσεων : 6945297200

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα