Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤο Φεστιβάλ Τουρισμού στο Μακρύ Γιαλό

Το Φεστιβάλ Τουρισμού στο Μακρύ Γιαλό

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση του 2ου  Φεστιβάλ τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας στο λιμανάκι Μακρύ Γιαλού στις 8 μ.μ. , στην οποία συμμετείχαμε ως Πολιτιστικός Σύλλογος.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης  Βρυγιωνάκης (τοπικός), Αργύρης Πανταζής ως υπεύθυνος Τουρισμού, η Κική Χασάπη εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας-Πολιτισμού, η Μαρία Ρουμελιωτάκη Δημοτικός Σύμβουλος πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού, οι Πρόεδροι των Tοπικών Συμβουλίων Σταυροχωρίου,  Αγίου Ιωάννη, Γιάννης Ζουμπουλάκης και Μαρία Σακκαδάκη, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Κουτσουρά-Σταυροχωρίου και  Αγίου Ιωάννη, Μπάμπης Κανάκης και Νίκος Αθάνατος,  ο Πρόεδρος των ενοικιαζομένων  κ. Π. Γκιουμές,  οι Δ/ντριες των Ξενοδοχείων «SUNWING»,  «Μικρή Πόλη», «Νάκου VILLAGE»,  κυρίες Φουρλάνου, Λεμπιδάκη, Μαντάλλα αντίστοιχα, οι τιμώμενοι με βραβείο φιλίας για την αγάπη τους για τον τόπο, με τις επανειλημμένες επισκέψεις τους στην περιοχή και πλήθος κόσμου που κυριολεκτικά γέμισε το χώρο.

Πρέπει να τονίσουμε τη βράβευση του Πάρη Μαυρέλη για την προσφορά του στον τουρισμό της περιοχής.

Μετά το χαιρετισμό, καλωσόρισμα από τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Μανώλη Βρυγιωνάκη και τη βράβευση από τον Αντιδήμαρχο Αργύρη Πανταζή, που είχε το γενικό πρόσταγμα, ακολούθησε μια υπέροχη παραδοσιακή κρητική βραδιά με τραγούδια και χορούς με το συγκρότημα του Ιωσήφ Καναβάκη. Μεγάλη και η προσφορά της μεταφράστριας Αριστέας Μαρκάκη.  Σημαντική ήταν η παρουσία της Σχολής Xορού της Σοφίας Μανδουράρη, που έκλεψε την παράσταση.

Στη συνέχεια είχε ένα πλούσιο μπουφέ με γλυκά και εδέσματα και ο κόσμος ευχαριστήθηκε πραγματικά, αν λάβουμε υπόψη το περιβάλλον, την ωραία βραδιά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.

Μεγάλη ήταν η συμβολή για την παρουσία του μπουφέ: Των Ξενοδοχείων «SUNWING»,  «Μικρή Πόλη», «SOUTH COAST», και «Νάκου VILLAGE», tων ταβερνών «ΚΑΛΛΙΟΤΖΙΝΑ», «ROBINSON» του Κουτσουρά, των ζαχαροπλαστείων «ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ» του Κουτσουρά και «ΤΑΚΗΣ-ΒΟΥΛΑ» του Μακρύ Γιαλού, του ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ  του Μπάμπη Χατζάκη.

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος ο Πρόεδρος κ. Κανάκης ευχαρίστησε όλους τους παραπάνω και ιδιαίτερα τόνισε την εθελοντική προσφορά των γυναικών –μελών του Συλλόγου: Αποστολάκη Ρένας, Καναβάκη Δέσποινας, Γιαπιτζάκη-Χατζάκη Στεφανούλας και  Ψαρουδάκη Σοφίας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ-  ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα