Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΘα ανακατασκευασθούν πεζοδρόμια στο Σχίσμα Ελούντας και δρόμοι του Αγίου Νικολάου

Θα ανακατασκευασθούν πεζοδρόμια στο Σχίσμα Ελούντας και δρόμοι του Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στην εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε. η οποία πρόσφερε έκπτωση 47,23% κατακυρώθηκε η δημοπρασία για την ανακατασκευή – διαπλάτυνση πεζοδρομίων στο Σχίσμα Ελούντας. Αυτό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού. Το έργο είναι προϋπολογισμού δαπάνης 121.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η επιτροπή ενέκρινε επίσης το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για την ανακατασκευή οδοστρωμάτων της πόλεως Αγίου Νικολάου. Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η «Αλφα Δέλτα Κατασκευαστική Α.Ε.» η οποία προσέφερε έκπτωση 40,74%. Το έργο είναι προϋπολογισμού 99.820 ευρώ.

Τέλος, προσωρινό ανάδοχο του έργου «Συντηρήσεις – αποκαταστάσεις φθορών χρήσης οδών – κοινοχρήστων χώρων – κτιριακών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Αγ. Νικολάου 2017» η επιτροπή που διενήργησε το διαγωνισμό ανέδειξε τον Αντώνη Χρ. Νίχλο, ο οποίος προσέφερε έκπτωση 54,17%. Στο διαγωνισμό αυτό προσφορές κατέθεσαν συνολικά οκτώ εργολάβοι οι οποίοι είχαν προσφέρει εκπτώσεις αντίστοιχα, 49,90% 47,64% 46,68% 44% 42,20% 29,10% και 17,92%.  Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 500.000 ευρώ.

Ν.Τ.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα