Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΓνωριμία με την πόλη για τους μαθητές

Γνωριμία με την πόλη για τους μαθητές

Από

Ημερομηνία

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017. Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στον Δήμο Αγίου Νικολάου που συμμετέχει ενεργά στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν αποφασιστεί θα γίνει το πρωί για τους μαθητές της έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων της πόλης μια ξεχωριστή δράση γνωριμίας με την πόλη. Μια δράση που την έχουν ονομάσει οι διοργανωτές “περπατώ κ γνωρίζω την πόλη μου”.

Αντίστοιχη εκδηλωση θα γίνει και το απόγευμα με εκκίνηση στις 5.30 στην είσοδο της Μαρίνας.

Θα ακολουθήσει περίπατος σε ιστορικά σημεία της πόλης μας με βασικό ξεναγό τον Λεωνίδα Κλώντζα. “Στον ιστορικό ναό της Παναγίας Βρεφοτρόφου θα μας περιμένει ο πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παχυγιαννάκης για να μας μιλήσει ενώ στα αρχαιολογικά σημεία θα μιλήσει αντίστοιχα αρχαιολόγος. Επίσης, έξω απο το μαγαζί του θα βρίσκεται ο μεγαλύτεεος σε ηλικία πρώην δήμαρχος Αγίου Νικολαου, ο κ. Γιωργος Χατζηδακης για να μας μιλήσει για την πόλη μας όπως αυτός την έχει ζήσει”, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης, περιγράφοντας τα όσα θα διεξαχθούν και την εμπειρία γνωριμίας με την πόλη που θα βιώσουν οι μετέχοντες.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα