Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΟ τουρισμός κρουαζιέρας θα ανθήσει τα επόμενα δύο χρόνια

Ο τουρισμός κρουαζιέρας θα ανθήσει τα επόμενα δύο χρόνια

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ένας καλός γνώστης ειδήσεων που έχουν σχέση με την κρουαζιέρα είναι ο Γιάννης Λεβέντης, μέλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου σε θέματα κρουαζιέρας. Ό,τι μου έχει προβλέψει τα τελευταία χρόνια, «και στα καλά και κακά» έχει επαληθευτεί.

Ζήτησα τις προβλέψεις του για την εξέλιξη του τουρισμού κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο και για τον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που πιστεύει ότι θα προσεγγίσουν το λιμάνι του Αγίου Νικολάου τα επόμενα χρόνια και η απάντησή του με ενθουσίασε. «Το 2018 θα είναι καλύτερο από το 2017, αλλά για το 2019 προβλέπω πρωτόγνωρη κίνηση»!
«Από το στόμα του και… στων πλοιοκτητών το αυτί».

Για να καταλάβουμε τη «δύναμη» της πόλης μας ο Γιάννης μας ενημέρωσε ότι τις προηγούμενες ημέρες διέμεινε στο ξενοδοχείο του ένα ζευγάρι Εγγλέζων, που ήρθε πέρυσι με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επισκέφθηκε, με τουριστικό λεωφορείο, για δύο ώρες τον Άγιο Νικόλαο. Ενθουσιάστηκε από την πόλη μας και φέτος επέστρεψε και θα μείνει δύο εβδομάδες. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, που οι λίγες ώρες διαμονής στην πόλη μας ήταν αρκετές για να επανέλθουν.
Λ.Κ.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα