Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο κοινό θα είναι ο "κριτής" των συνταγών στην ημέρα τουρισμού

Το κοινό θα είναι ο “κριτής” των συνταγών στην ημέρα τουρισμού

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με την βοήθεια του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017 στην Κιτροπλατεία.

Στην όλη διοργάνωση εντυπωσιακή θα είναι η συμμετοχή διάσημων σεφ των εστιατορίων που διαθέτουν τα πολυτελή εστιατόρια των ξενοδοχείων της περιοχης καθώς και οι σεφ κέντρων εστίασης της πόλης.
Ήδη προετοιμάζουν εξαιρετικά πρωτότυπα και άκρως δελεαστικά πιάτα για την Τετάρτη.
Αρκετοί σεφ ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την αγαπημένη τους συνταγή, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να δώσουν στο κοινό -που θα είναι ο απόλυτος κριτής – την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πιο δημοφιλή συνταγή τους με κρητικη επιρροή.

Το κοινό ο μεγάλος “κριτής”

Το κοινό θα αποτελέσει τον κυρίαρχο “κριτή”, αφού οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δοκιμάσουν τα φαγητά. Θα προσφέρεται μια μικρή μερίδα (1/3 της κανονικής).
Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν θα πρέπει, αφού θα δουν στους παγκους τα πιάτα που τους δελεάζουν να προμηθεύονται από το κεντρικό ταμείο μάρκες των δυο ευρώ η καθεμία. Με μία μάρκα θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δοκιμάζει από ένα εστιατόριο της επιλογής του. Το κάθε εστιατόριο θα έχει ένα φαγητό σε επαρκεις ποσοτητες για την δοκιμή των επισκεπτών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εφόσον καποιος θέλει να δοκιμάσει από πέντε εστιατόρια θα πρέπει να προμηθευτεί πέντε μάρκες.
Τα φαγητά θα σερβίρονται σε κατάλληλα οικολογικά σκεύη.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα