Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΝέα βιβλία για τη σχολική βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

Νέα βιβλία για τη σχολική βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

 Ευχαριστούμε θερμά τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σπύρο Μασσάρο για την άμεση ανταπόκρισή του και τη διάθεση προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού, κλαδέματος  και μεταφοράς σχολικού εξοπλισμού για την καλύτερη οργάνωση του σχολείου μας.  Ευχόμαστε στον κ. Μασσάρο και στους εργαζόμενους του Δήμου Αγίου Νικολάου που πρόθυμα υλοποίησαν τις παραπάνω εργασίες,  προσωπική και οικογενειακή υγεία και προκοπή!

Νέα βιβλία

Η συμβολή του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας είναι καθοριστική και έρχεται να ενισχύσει τις επίπονες προσπάθειες όλων των μελών της σχολικής κοινότητας για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.

Έτσι, στην προσπάθειά μας για ανανέωση και εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης με νέους τίτλους βιβλίων είχαμε πρόθυμο αρωγό και συμπαραστάτη το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο οποίος κάλυψε τη δαπάνη για την αγορά 35 νέων τίτλων βιβλίων.  Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να τα ξεφυλλίσουν και να τα χαρούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γονείς του σχολείου που σε μια πρώτη προσπάθεια ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης επιτραπέζιων –κυρίως-παιχνιδιών και βιβλίων ανταποκρίθηκαν συγκινητικά δίνοντάς μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο το  υλικό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία και χαρά σε κάθε σπιτικό!

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Πρόσφατα άρθρα