Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΚοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς

Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος συνεχάρη τους εκπροσώπους του συλλόγου για τη δράση του και για τη δυναμική παρουσία του και ευχήθηκε στην Πρόεδρο κ. Νεοφώτιστου και τα μέλη του Δ.Σ. καλή και καρποφόρα χρονιά. Όπως τόνισε, η παρουσία και οι δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι σπουδαίες για το ιστορικό χωριό της Βαϊνιάς, γιατί όλοι έχομε χρέος να αναδείξομε την παράδοσή μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, να τα διατηρήσομε και να τα παραδώσομε στις νέες γενιές. Στη σημαντική αυτή προσπάθεια θα βρίσκεται πάντοτε αρωγό και συμπαραστάτη την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και την Ενορία Βαϊνιάς, μέσα από άριστη συνεργασία και συναντίληψη για την προαγωγή του τόπου μας.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Εφημέριος της Ενορίας π. Γεώργιος Γιανναδάκης και ο π. Εμμανουήλ Προϊστάκης, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, τα μέλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα