Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Πινόκιο» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Πινόκιο» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις  «Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά», «Οι Μύθοι του Αισώπου», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και  «Ο Λύκος και τα 3 γουρουνάκια» έρχεται για 8η χρονιά στις πόλεις μας με το νέο του αριστούργημα: «ΠΙΝΟΚΙΟ» του Carlo Collodi.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi.

Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης,Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός

 

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ, Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ, Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ, Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ, Ηλεκτρονική Προπώληση: VIVA.GR, Κινησιολογία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ, Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ, Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Προπώληση: 7€ – Ταμείο: 9€ (από 2 ετών & άνω)

Πληροφορίες: 6974797109

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109

  • ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΡΙΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗ – 28410 26422

  • ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ  ΣΗΤΕΙΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΣΠΙΤΙΚΟ – VICKO Τηλ 28430 25660

  • ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ  τηλ. 28420 23192.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα