Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑντικατάσταση των Σωληνώσεων Κλιματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Αντικατάσταση των Σωληνώσεων Κλιματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» (Οργανική Μονάδα Έδρας Αγίου Νικόλαου) ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 αναρτήθηκε η διακήρυξη για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση σωληνώσεων κατακόρυφων στηλών κλιματισμού με πλαστικούς σωλήνες, Οργανικής Μονάδας έδρας Αγ. Νικολάου» εκτιμώμενης αξίας 68.167,92 ευρώ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο αναβάθμισης των υποδομών του νοσοκομείου καθώς αφορά στην πλήρη αντικατάσταση των σωληνώσεων του δικτύου κυκλώματος ψύξης-θέρμανσης των τριών πρώτων ορόφων (υπόγειο, ισόγειο και Α’ όροφο) της Νέας Πτέρυγας, του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το οποίο είχε τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω διάβρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου έως την 27η Φεβρουαρίου 2018 ενώ τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα στον ισότοπο του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agnhosp.gr και στα γραφεία της αναθέτουσας αρχής (Κνωσού 4, Άγιος Νικόλαος, ΤΚ 72100, τηλ.: 2841343000, 2841066000).

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την άμεση ανταπόκριση και την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την άμεση έγκριση διεξαγωγής του έργου και το προσωπικό ευθύνης της για την άρτια εκπόνηση και ταχύτατη διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών και μελετών.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα