Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΖημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια στην Ιεράπετρα από τους σφοδρούς ανέμους

Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια στην Ιεράπετρα από τους σφοδρούς ανέμους

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Παναγιώτη Καράμπελα, τον Διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Φρονιμάκη και το Διευθυντή Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Μιχάλη Προϊστάκη λόγω των σφοδρών θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη συνάντηση προσδιορίστηκε το είδος και η έκταση των καταστροφών που έχουν προκληθεί και περιλαμβάνουν ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια, πτώση δένδρων και βράχων, προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό και την ηλεκτροδότηση και πολλά άλλα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Θα διατηρήσουμε την άψογη συνεργασία και το συντονισμό μεταξύ του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας που ήδη υφίσταται από την πρώτη κιόλας στιγμή της έξαρσης του φαινομένου.  Ζητάμε από τους δημότες μας να είναι δίπλα μας στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλουμε για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.»

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα