Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΟι προσλήψεις στην Καθαριότητα στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Οι προσλήψεις στην Καθαριότητα στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Παγωμένη παραμένει στο Υπουργείο Εσωτερικών η διαδικασία για τις προσλήψεις του μόνιμου προσωπικού που προορίζεται για την Υπηρεσία Καθαριότητας. Το υπουργείο έχει ζητήσει να μην κατατεθεί ακόμη το αίτημα για τις προσλήψεις του εποχικού προσωπικού, γιατί θα υπάρξουν αλλαγές στα δικαιολογητικά τα οποία θα υποχρεούνται να καταθέσουν όσοι υποβάλουν αιτήσεις πρόσληψης, ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Παρά την καθυστέρηση αυτή, ο δήμαρχος είπε ότι πιστεύει ότι περί τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, θα έχει δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο να προσλάβει τους εποχικούς που θα χρειαστεί για φέτος, οι οποίοι θα αμείβονται από ίδια (ανταποδοτικά) έσοδα. Ένα ποσοστό από τους εποχικούς θα προσληφθεί κατά προτεραιότητα για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες στην Υπηρεσία Καθαριότητας την τουριστική περίοδο.

Εάν δεν υπάρξει πρόοδος από πλευράς του υπουργείου στη διαδικασία πρόσληψης των μονίμων, ο Δήμος έχει σκοπό να συνάψει συμβάσεις και για επιπλέον εποχικό προσωπικό ώστε να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες που θα παρουσιαστούν.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα