Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΘέματα υποδομών και ανάπτυξης των ορεινών Δήμων Βιάννου και Ανωγείων στη συνάντηση...

Θέματα υποδομών και ανάπτυξης των ορεινών Δήμων Βιάννου και Ανωγείων στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Θέματα υποδομών και ανάπτυξης που αφορούν τους ορεινούς Δήμους Ανωγείων και Βιάννου καθώς και του προβλήματος της λειψυδρίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τους Δημάρχους Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη και Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη.

Οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στην υλοποίηση δράσεων και έργων για την τοπική ανάπτυξη αλλά και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον και την στήριξη της Περιφέρειας.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρθηκε στα θέματα των πρόσφατων καταστροφών σε θερμοκήπια και φυτική παραγωγή από τους θυελλώδεις ανέμους κι ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συμβολή του στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις υποδομές του Δήμου Βιάννου αλλά και για την θετική του εισήγηση στον Γ.Γ. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας-ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- να δοθεί παράταση μέχρι τέλη Ιουνίου στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών. Όπως ενημέρωσε ο κ. Μπαριτάκης στο Δήμο Βιάννου ήδη έχουν γίνει 380 δηλώσεις για καταστροφές σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και φυτική παραγωγή, αριθμός που αντιστοιχεί στο 40% των καλλιεργούμενων θερμοκηπιακών εκτάσεων στο Δήμο Βιάννου.

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα