ΑρχικήΑθλητισμόςΣυνάντηση στην Ελούντα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον διευθύνοντα σύμβουλο της...

Συνάντηση στην Ελούντα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport για χορηγική συνεργασία

Από

Ημερομηνία

Μια χρήσιμη γνωριμία, με προοπτική χορηγικής συνεργασίας, με την μεγάλη εταιρεία Fraport που δραστηριοποιείται με εναέρια μέσα μεταφοράς, έκανε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ηρακλειώτικης ομάδας.

Σε συνάντηση που έγινε στην Ελούντα, εκπρόσωποι της ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Volker Sparman, ο οποίος κάνει κάθε χρόνο διακοπές στην Κρήτη και του ζήτησαν η εταιρεία, μέσα στα σχέδια που έχει για την Κρήτη, να υποστηρίξει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΦΗ.

H συζήτηση, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα αποτελέσματα της θα φανούν προσεχώς.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάλεσαν τον κ. Sparman στο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στις 9 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ, καθώς θα βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη, μέχρι τότε, κάτι που αποδέχθηκε, οπότε οι δυο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς, ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης από τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας.

Ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Volker Sparman με τη σύζυγο του και ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος, Γιώργος Πελεκανάκης.

Στον κ. Sparman, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έδωσαν μια φανέλα της ομάδας, με το όνομα του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Πελεκανάκη, για την πρωτοβουλία που ανέπτυξε, για την επαφή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με αυτήν την μεγάλη εταιρεία, αλλά και την οικογένεια Ανδριαδάκη στο ξενοδοχείο της οποίας Marmin Bay Hotel στην Ελούντα, παρατέθηκε δείπνο, με αφορμή την ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση.

 

Πρόσφατα άρθρα