Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυνελήφθησαν οι «ποντικοί» που είχαν… ρημάξει τον Άγιο Νικόλαο

Συνελήφθησαν οι «ποντικοί» που είχαν… ρημάξει τον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Παρασκευής είχαμε γράψει ότι η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου βρισκόταν στην αναζήτηση του «ποντικού» που είχε ρημάξει γραφεία και καταστήματα κυρίως μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Το Σάββατο υπήρξαν εξελίξεις καθώς έγινε προσαγωγή τριών ατόμων (ενός ημεδαπού κατοίκου Αγίου Νικολάου και δυο αλλοδαπών) οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες δρούσαν στην πόλη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, χτυπώντας μια – δυο νύχτες την εβδομάδα, τρυπώνοντας σε περισσότερους από ένα χώρους κάθε φορά, πάντα, όμως, λαμβάνοντας όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην αφήσουν ίχνη…

Από κάμερες ηλεκτρονικής παρακολούθησης είχε καταγραφεί η δράση τους αλλά η Αστυνομία δεν μπορούσε νωρίτερα να προβεί σε αναγνώριση της ταυτότητάς τους, αφού φορούσαν κουκούλα, κάποιες φορές και μάσκα, που κάλυπταν όλο το πρόσωπο και το κεφάλι καθώς και γάντια ώστε να μην αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Επέλεγαν να «χτυπήσουν» διαφορετικές μέρες, ώρες πολύ μικρής κίνησης και στόχοι τους ήταν ανασφάλιστα κτίρια, πόρτες ακλείδωτες που μπορεί να ανοίξουν εύκολα ή ανοιχτά παράθυρα.

Πρόσφατα άρθρα