Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ, την Τοπική Κοινότητα Νεάπολης, την Αντιδήμαρχο Έφη Βελημβασάκη- Κοκολάκη, τους υπαλλήλους του Δήμου μας και την Τροχαία!! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι δούλεψαν και πρόσφεραν για να φτιαχτεί ο υπέροχος καρνάβαλός μας, το Νίκο Γαβριλάκη, τον Νίκο Μάνεση, τον Νίκο Γαλανάκη, τον Δημήτρη Σαρρή, τον Μανώλη Συλλιγαρδάκη και τον Κωστή Ταμπακάκη!!!!!

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες των καρναβαλιστών για την συμμετοχή και την άψογη συνεργασία τους!!! Με την παρουσία τους γέμισαν κέφι, τρέλα και χρώματα την πλατεία μας!!!

Τα τμήματα απ’ τη σχολή χορού «Το Σπίτι της Τέχνης» της Ανδριάνης Γαλανού και τους δασκάλους τους Σύλβια Τουτουδακη, Ελπινίκη Φρουζή και Μανόλη Φορτετζανό!!!

Τις ομάδες Manchester από το Σίσι Βάλε κούπες, Le casa de makricher, Σουβλινστόουν, Άσε τον τρελό στη τρέλα του, Ρακαστερίξ και Κρασοβελίξ, το 1ο Δημοτικό Χαλί Πότερ και οι ό,τι να ‘ναι, το 2ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Χάνσελ και Γκρέτελ!!!!

Ακόμα ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Σταματάκη, τον φούρνο Χανιωτάκη, το Ξυλουργείο Μανώλη Σταματάκη, τον Γιάννη Γιαλελάκη, την Φαϊτάκης group, την ξυλεία Κουμαντάκης και ΣΙΑ ΕΕ, την κάβα Βασιλάκη, τα s/m Αριάδνη Δ.Μεθυμάκη Γ. Μηναδάκη και τον Μανόλη Χαϊνάκη!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους μαθητές Χάρη Γαβριλάκη και Γιάννη Κασσωτάκη!!!!

Την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού των Μαλίων, τον ποδηλατικό μας, Π.Ο. Δρήρο, όλους τους εθελοντές που πλαισίωσαν την εκδήλωση και τον Ερυθρό Σταυρό και βέβαια τους χορηγούς επικοινωνίας fonien.gr και ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του έκανε τη μέρα ακόμα πιο όμορφη!!!!!

Νέοι Νεάπολης, Νέοι για πάντα!!!!!