Τα ξενοδοχεία ΕΡΜΗΣ και CORAL, μέλη του ομίλου Avra Hotels Collection, στην πόλη του Αγίου Νικολάου, επέλεξαν την Παρασκευή 24 Μαΐου για την από κοινού άσκηση πυρασφάλειας της εταιρείας με τον τεχνικό ασφαλείας των ξενοδοχείων Μηχανολόγο Κο Βαγγέλη Χαρκουτσάκη και την συνεργάτη του Κα Αναστασία Κλάδου, για την αντιμετώπιση εικονικής πυρκαγιάς στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ και στην κουζίνα του ξενοδοχείου CORAL.

Βασικός σκοπός της άσκησης ήταν να ελεγχθεί ο βαθμός ετοιμότητας του ξενοδοχείου και το επίπεδο της συνεργασίας του προσωπικού  με την ομάδα πυρασφάλειας των ξενοδοχείων. Από την πλευρά της εταιρείας συμμετείχαν 30 άτομα από το προσωπικό και από την ομάδα πυρασφάλειας του ξενοδοχείου.

Στη σύσκεψη των υπευθύνων που ακολούθησε για την αξιολόγηση της άσκησης διαπιστώθηκε η άρτια κατάρτιση του προσωπικού που πήρε μέρος σε αυτήν, η επιχειρησιακή ετοιμότητα, η καταλληλόλητα και η καλή λειτουργία του υψηλής τεχνολογίας διαθέσιμου εξοπλισμού, καθώς και η άριστη και αποτελεσματική συνεργασία του προσωπικού του ξενοδοχείου με τους υπεύθυνους ομάδας πυρασφάλειας. Σημειώνεται, τέλος, ότι ανάλογες κοινές ασκήσεις διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε η συνεργασία και η αποτελεσματικότητα να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.