Συγχαρητήριες επιστολές προς τους τρεις εκλεγέντες δημάρχους Αντώνη Ζερβό στον Άγιο Νικόλαο, Θεοδόση Καλαντζάκη στην Ιεράπετρα και Γιώργο Ζερβάκη στη Σητεία, αλλά και στους επικεφαλής των άλλων τριών συνδυασμών Νίκο Κοκκίνη, Αντώνη Πετρά και Νίκο Κουρουπάκη αντίστοιχα, απέστειλε χθες η ΕΠΣ Λασιθίου.

Προς τον κ. Ζερβό ανέφερε «Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου σας συγχαίρει θερμά για την πανάξια επανεκλογή σας στο αξίωμα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου.

Η συνεχόμενη πανηγυρική εκλογή σας για τρίτη φορά φανερώνει το μέγεθος του έργου που επιτελείτε σε ολόκληρο τον Δήμο σας. Και πάλι τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια μας σε εσάς προσωπικά και σε όλους τους άξιους συνεργάτες σας».

Προς τον κ. Καλαντζάκη «Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου σας συγχαίρει θερμά για την πανάξια επανεκλογή σας στο αξίωμα του Δημάρχου Ιεράπετρας.

Η συνεχόμενη πανηγυρική εκλογή σας για δεύτερη φορά φανερώνει το μέγεθος του έργου που επιτελείτε σε ολόκληρο τον Δήμο σας. Και πάλι τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια μας σε εσάς προσωπικά και σε όλους τους άξιους συνεργάτες σας».

Προς τον κ. Ζερβάκη «Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου σας συγχαίρει θερμά για την πανάξια εκλογή σας στο αξίωμα του Δημάρχου Σητείας. Και πάλι τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια μας σε εσάς προσωπικά και σε όλους τους άξιους συνεργάτες σας».

Προς τους κυρίους Κοκκίνη, Πετρά και Κουρουπάκη «Αξιότιμε Κύριε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου σας συγχαίρει εσάς προσωπικά και τον συνδυασμό σας για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα πού δώσατε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, συμβάλλοντας με την συμπεριφορά σας στην δημιουργία ενός πολιτισμένου κλίματος.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία σας με όλους θα είναι αρμονική για το καλό όλων των κατοίκων του Δήμου σας.

Και πάλι τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια μας σε εσάς προσωπικά και σε όλους τους άξιους συνεργάτες σας».

Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Αγησίλαος Λουτσέτης

Ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης