ΑρχικήΑθλητισμόςΣτο Ηράκλειο το All Star Game του μπάσκετ

Στο Ηράκλειο το All Star Game του μπάσκετ

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση για την διοργάνωση του All – Star Game του Μπάσκετ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου στην Λότζια, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου ΑμειβομένωνΚαλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) Ανδρέας Γλυνιαδάκης,  ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) Γιώργος Κονδύλης , ο πρόεδρος της ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings» Κωστής Τζομπανάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) Μπάμπης Μαρκάκης, διοικητικά στελέχη του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών ΈργωνΓιάννης Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ στο Ηράκλειο και τους τόνισε ότι ο Δήμος , στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βρίσκεται στο πλευρό τους, με τις υπηρεσίες του, προκειμένου η διοργάνωση να είναι απολύτως επιτυχημένη.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την διαμονή και την μετακίνηση των αθλητών, καθώς και άλλα οργανωτικά θέματα, ενώ η αντιπροσωπεία στη συνέχεια πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Υπενθυμίζεται ότι το All – Star Game θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2020.

Πρόσφατα άρθρα