Αρχική Αθλητισμός Ποδόσφαιρο Μέσι: Πλησιάζει η απόσυρσή μου και εκτιμώ ακόμα πιο πολύ αυτό το...

Μέσι: Πλησιάζει η απόσυρσή μου και εκτιμώ ακόμα πιο πολύ αυτό το βραβείο

Σε μία συγκινητική ομιλία μετά την 6η βράβευσή του με την “Χρυσή Μπάλα”, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από την αγωνιστική δράση.

«Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με ψήφισαν και τους συμπαίκτες μου, της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής. Είστε μέρος αυτού του βραβείου. Θυμάμαι την πρώτη μου “Χρυσή Μπάλα” στο Παρίσι  και ήταν κάτι το αδιανόητο για μένα να έρθω εδώ και να κερδίσω το έκτο τρόπαιο σε μία στιγμή εντελώς διαφορετική για μένα και την προσωπική ζωή μου. Τώρα, 10 χρόνια μετά, βρίσκομαι σε διαφορετικό σημείο της καριέρας και της ζωής μου, με τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μας.

Όπως είπε και η γυναίκα μου νωρίτερα στο μήνυμα για μένα, όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, ποτέ μου δεν έπαψα να ονειρεύομαι, να θέλω να εξελίσσομαι, να να αναζητάω τα θέλω μου, να βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα και πάνω απ’ όλα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο”, δήλωσε αρχικά ο σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα, για να συμπληρώσει:

“Χάρη στην ευχή του Θεού, μπορώ να κάνω ακόμα αυτό που αγαπάω από μωρό παιδί. Και εάν εκείνος το θέλει, να μου απομένουν ακόμα αρκετά χρόνια να απολαμβάνω. Είμαι συνειδητοποιημένος για την ηλικία μου και κάτι τέτοιες στιγμές πλέον τις εκτιμώ ακόμα περισσότερο, μιας και πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά η ώρα της αποχώρησής μου.

Και εάν και νιώθω ότι μου μένουν ακόμα κάποια χρόνια, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω ότι ο καιρός πετάει και φεύγει πολύ γρήγορα. Μακάρι να είμαι καλά να συνεχίζω να απολαμβάνω το παιχνίδι, την οικογένειά μου, τους αντιπάλους και αυτή την όμορφη ζωή που έχω».