Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΒΙΠΑ Ιεράπετρας συνεχίζεται η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια

ΒΙΠΑ Ιεράπετρας συνεχίζεται η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της Α.Ε. ΒΙΠΑ Ιεράπετρας ΑΕ. κ. Στέλιο Γιακουμάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σωμαράκη και τον διευθύνων σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ΒΙΠΑ Ιεράπετρας, το σχεδιασμό του έργου, το αίτημα χρηματοδότησης και τη στήριξη από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο του ΒΙΠΑ (Ξεροστέρνες ΒΙΠΑ ΑΕ) όπου ο δήμαρχος ξεναγήθηκε στην περιοχή που αναμένεται να αξιοποιηθεί για τη μεγάλη αυτή επένδυση.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας : «Πρόκειται για ένα έργο αναγκαιότητας που σε κάθε περίπτωση θα υποστηρίξουμε προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδοτήσεων και να φτάσει προς υλοποίηση. Επιπλέον, ο Δήμος Ιεράπετρας θα συμμετέχει ενεργά στο στήσιμο του ΒΙΠΑ με δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η άμεση κατασκευή και στέγαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και βιοτεχνιών θα στηρίξει σημαντικά την οικονομία του τόπου και θα προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή».

 

Πρόσφατα άρθρα