ΑρχικήVideoΕτοιμάστε τον καρναβαλικό στρατό σας και πάρτε μέρος στο Καρναβάλι, όμορφα πλάνα...

Ετοιμάστε τον καρναβαλικό στρατό σας και πάρτε μέρος στο Καρναβάλι, όμορφα πλάνα από το περυσινό

Από

Ημερομηνία

Απόκριες στο δήμο Αγίου Νικολάου 2020 και ο ΠΑΟΔΑΝ μας θυμίζει μερικά όμορφα πλάνα από το περσινό Καρναβάλι στην πόλη μας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΓΙΟ…

Το θέμα της φετινής χρονιάς είναι «Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΞ», ετοιμάστε τον Καρναβαλικό στρατό σας και δηλώστε τις συμμετοχές σας έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στο 2841089513 (εσωτ.2) ή στο email του ΠΑΟΔΑΝ polathorg@gmail.com, δίνοντας το όνομα της ομάδας, τον υπεύθυνο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επίσης ενημερώστε μας αν θα έχετε άρμα για την μεγάλη παρέλαση.

Είστε έτοιμοι; – Απόκριες 2020 στον Άγιο Νικόλαο

Δείτε μερικά όμορφα πλάνα από το περσινό Καρναβάλι στον Άγιο Νικόλαο! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΓΙΟ…Το θέμα της φετινής χρονιάς είναι «Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΞ», ετοιμάστε τον Καρναβαλικό στρατό σας και δηλώστε τις συμμετοχές σας έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στο 2841089513 (εσωτ.2) ή στο email του ΠΑΟΔΑΝ polathorg@gmail.com, δίνοντας το όνομα της ομάδας, τον υπεύθυνο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας.Επίσης ενημερώστε μας αν θα έχετε άρμα για την μεγάλη παρέλαση.#agnapokries #agiosnikolaoscrete #crete #apokries2020 #ΦΕΤΟΣ_ΟΛΟΙ_ΑΓΙΟ #mediahouse

Gepostet von Απόκριες στο Δήμο Αγίου Νικολάου am Dienstag, 28. Januar 2020

 

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου υποδεχόμαστε την αγαπημένη Πωλίνα & τον Κώστα Μπίγαλη με τις αξέχαστες επιτυχίες τους.

 

Πρόσφατα άρθρα