Αναρτώντας σχετικό βίντεο του στην επίσημη σελίδα του ο ΑΟΑΝ έκανε αναφορά στην ιστορική πρόκριση του επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας:

Η μεγαλύτερη στιγμή στην 73χρόνη ιστορία του ΑΟΑΝ δεν είναι άλλη από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 1994-1995. Ήταν η πρώτη χρόνια της ομάδας στη Γ ‘Εθνική κατηγορία όπου και πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το «κερασάκι» όμως στην τούρτα ήρθε στο κύπελλο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 1994 σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Καλού Χωριού και σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα την οποία είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας.

Οι εφημερίδες της εποχής έκαναν λόγο για περισσότερους από 3000 φιλάθλους και ο ΑΟΑΝ απέσπασε το «χρυσό» 0-0, παρ’ ότι έπαιξε για μια ώρα με δέκα παίχτες. Αυτή η «λευκή» ισοπαλία σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας (Σκόρερ ο Ινεχ στο 87’) έδωσε τη μεγαλειώδη πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πρωτεργάτης της μεγάλη επιτυχίας ασφαλώς ο πρόεδρος Λάμπρος Μάρης μαζί με όλο το υπόλοιπο Δ.Σ., αλλά και ο προπονητής Βασίλης Κρητικός, όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν άλλωστε και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές πετυχαίνοντας αυτόν τον άθλο!

Βίντεο-Αρχείο Εμμανουήλ Καφφετζάκη.

📺Οι μεγάλες στιγμές του ΑΟΑΝ!🔹Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στο κυπελλο!Η μεγαλύτερη στιγμή στην 73χρόνη ιστορία του ΑΟΑΝ δεν είναι άλλη από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 1994-1995. Ήταν η πρώτη χρόνια της ομάδας στη Γ ‘Εθνική κατηγορία όπου και πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το «κερασάκι» όμως στην τούρτα ήρθε στο κύπελλο σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Καλού Χωριού και σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα την οποία είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας. Οι εφημερίδες της εποχής έκαναν λόγο για περισσότερους από 3000 φιλάθλους και ο ΑΟΑΝ απέσπασε το «χρυσό» 0-0, παρ’ ότι έπαιξε για μια ώρα με δέκα παίχτες. Αυτή η «λευκή» ισοπαλία σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας (Σκόρερ ο Ινεχ στο 89’) έδωσε τη μεγαλειώδη πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας! Πρωτεργάτης της μεγάλη επιτυχίας ασφαλώς ο πρόεδρο Λάμπρος Μαρής μαζί με όλο το υπόλοιπο ΔΣ, αλλά και ο προπονητής Βασιλης Κρητικός, όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν άλλωστε και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές πετυχαίνοντας αυτόν τον άθλο!🖌Αρχείο Εμμ.Καφετζάκη

Gepostet von A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N) am Dienstag, 31. März 2020