Αρχική Video Άσκηση προσομείωσης για την Πάκα στον Κρούστα

Άσκηση προσομείωσης για την Πάκα στον Κρούστα

Από

Ημερομηνία

Οι σκύλοι εργασίας, όπως τα κορίτσια της ΚΟΣ και του LIFE Bonelli eastMed πρέπει να εξασκούνται και να βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά εάν δεν δουλεύουν σε τακτική βάση. Όπως αναφέρει το LIFE Against Poison Crete ο Γιώργος Χωραφάς έκανε άσκηση προσομοίωσης με την Πάκα στον Κρούστα την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικές κινήσεις του σκύλου κατά τη διάρκεια της έρευνας:

Ο Γιώργος απομακρύνει την Πάκα από το δόλωμα προς την πλευρά που φυσάει ο αέρας, όπου είναι αδύνατον να το μυρίσει αμέσως. Κατά την επιστροφή της στο σημείο, έχει εντοπίσει τη μυρωδιά αλλά δεν έχει μαρκάρει το σημείο καθώς αποσπάται η προσοχή της από από την παρουσία του ατόμου που τραβάει το βίντεο. Επιστρέφει στη δουλειά και ξαναδείχνει το δόλωμα όπου και μαρκάρει 1 μέτρο μακριά.

Το μαρκάρισμα στην ουσία είναι η στιγμή που μας έχει δείξει με τη μουσούδα της (2 φορές) το δηλητήριο.

Άσκηση προσομοίωσης για την Πάκα

Οι σκύλοι εργασίας, όπως τα κορίτσια της ΚΟΣ και του LIFE Bonelli eastMed πρέπει να εξασκούνται και να βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά εάν δεν δουλεύουν σε τακτική βάση. Ο Γιώργος Χωραφάς σε άσκηση προσομοίωσης με την Πάκα στον Κρούστα Αγίου Νικολάου χθες 30/6/2020. Χαρακτηριστικές κινήσεις του σκύλου κατά τη διάρκεια της έρευνας: Ο Γιώργος απομακρύνει την Πάκα από το δόλωμα προς την πλευρά που φυσάει ο αέρας, όπου είναι αδύνατον να το μυρίσει αμέσως. Κατά την επιστροφή της στο σημείο, έχει εντοπίσει τη μυρωδιά αλλά δεν έχει μαρκάρει το σημείο καθώς αποσπάται όμως η προσοχή της από από την παρουσία έταιρου ατόμου που τραβάει το βίντεο. Επιστρέφει στη δουλειά και ξαναδείχνει το δόλωμα όπου και μαρκάρει 1 μέτρο μακριά. Το μαρκάρισμα στην ουσία είναι η στιγμή που μας έχει δείξει με τη μουσούδα της (2 φορές) το δηλητήριο.

Gepostet von LIFE Against Poison Crete am Mittwoch, 1. Juli 2020

Πρόσφατα άρθρα