Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της φετινής προβληματικής τουριστικής περιόδου. Κάποια ξενοδοχεία δεν άνοιξαν καθόλου και αρκετά από αυτά που άνοιξαν έχουν ήδη κλείσει. Το ξενοδοχείο Minos Beach παραμένει ανοιχτό και ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Στράτος Πατσάκης ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ στον Λεωνίδα Κλώντζα ότι το ξενοδοχείο θα κλείσει στις 25 Οκτωβρίου:

«Προς το παρόν ενδιαφέρον για κρατήσεις μετά τις 25 Οκτωβρίου δεν υπάρχει. Το Candia Park ήταν ανοιχτό από 4 Ιουλίου έως την Κυριακή που μας πέρασε, 18 Οκτωβρίου. Eμείς ανοίξαμε στις 10 Ιουλίου και κλείνουμε στις 25 Οκτωβρίου.

Καλύτερη πληρότητα είχε το Minos Beach, καλύτερη από ότι περιμέναμε, δεδομένων βέβαια των φετινών συνθηκών. Τις τελευταίες εβδομάδες, έκπληξη προκαλεί κάποια έξαρση στη ζήτηση. Όμως, ζήτηση μετά τις 25 Οκτωβρίου που να μας αναγκάζει να παρατείνουμε το άνοιγμά μας δεν υπάρχει.

Δυστυχώς χάσαμε την αγγλική αγορά και τώρα που άνοιξε είναι πια πολύ αργά. Είναι κρίμα γιατί ο νομός μας είναι από τους πιο ασφαλείς υγειονομικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλές πληρότητες μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου».

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια, ο κ. Πατσάκης μας ενημέρωσε ότι «είχαμε προγραμματίσει μεγάλες ανακαινίσεις για να ολοκληρωθεί όλο το ξενοδοχείο, αλλά, τουλάχιστον φέτος, λόγω της πανδημίας, αυτές θα είναι περιορισμένες».