ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης λόγω των έργων

Από

Ημερομηνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης «φέρνουν» τα έργα για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου από τις 6.30 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα και προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής και αποκατάστασης της τάφρου από την οποία διέρχεται το καλώδιο διασύνδεσης, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Μουρνιών έως και τον κόμβο Βαμβακόπουλου, μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων επί του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης στο ρεύμα προς Κίσσαμο θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται από την έξοδο του κόμβου Μουρνιών με κίνηση προς Χανιά και ακολούθως μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση στο πλαίσιο του ίδιου έργου και κατά το χρονικό διάστημα από 2 – 6 Νοεμβρίου θα παραμείνει κλειστός και ο κλάδος εξόδου οχημάτων του κόμβου Βαμβακόπουλου στην περιοχή των Χανίων.

Πρόσφατα άρθρα