ΑρχικήΚρήτηΗράκλειο"Εμείς χτυπήσαμε τους υπαλλήλους καθαριότητας!"

“Εμείς χτυπήσαμε τους υπαλλήλους καθαριότητας!”

Από

Ημερομηνία

Έτοιμοι να θέσουν τους εαυτούς τους ενώπιον των Αρχών είναι οι νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στην πρωτοφανή επίθεση σε βάρος των εργαζομένων στο απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, περιστατικό που έχει προκαλέσει πάνδημη κατακραυγή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έξι νεαρούς, μέλη γνωστής οικογένειας, οι οποίοι ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να εμφανιστούν ενώπιον του νόμου και να αναλάβουν, όπως υποστηρίζουν, τις ευθύνες τους.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τους ισχυρισμούς τους οι τέσσερις ενεπλάκησαν στην επίθεση, οι άλλοι δύο υποστηρίζουν ότι προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν. Φέρονται άπαντες μεθυσμένοι καθώς έφευγαν από γιορτή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπό τον σάλο που έχει προκληθεί και υπό τον κίνδυνο να βρεθούν στο κάδρο των υπόπτων άλλα πρόσωπα ( με βάση τα όσα διαρρέονται), αποφάσισαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην κρύβονται για μία τόσο καταδικαστέα συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive αύριο ενδέχεται να έχουμε εξελίξεις. Αυτό που λένε είναι: εμείς είμαστε, δείτε τα βίντεο και φέρτε τους παθόντες για αναγνώριση.

Πρόσφατα άρθρα