Στο θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

Ο κ. Πλακιωτάκης είχε μειωμένη οξυγόνωση και δεν τον κάλυπτε το μηχάνημα οξυγόνου του δωματίου νοσηλείας, οπότε αποφασίστηκε να εισέλθει στο θάλαμο αρνητικής πίεσης για καλύτερη θεραπεία.

Δεν είναι διασωληνωμένος και παραμένει απύρετος. Μάλιστα, από το στενό περιβάλλον του, μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, διαψεύδονται δημοσιεύματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο ότι διασωληνώθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πλακιωτάκης εισήχθη στον Ευαγγελισμό το Σάββατο καθώς μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό ο πυρετός επέμεινε, φτάνοντας μέχρι και 39 βαθμούς και διαπιστώνοντας και σχετικά χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, κρίθηκε αναγκαίο, για στενότερη παρακολούθηση και χορήγηση οξυγόνου, η εισαγωγή του σε θάλαμο covid του νοσοκομείου.
Μάλιστα, δυο ημέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους για τις ευχές του. Ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα”.
.