ΑρχικήVideoΑ. Καρπούζη: "Είκοσι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον Βρεφονηπιακό της Αμμούδας, 50 συνολικά...

Α. Καρπούζη: “Είκοσι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον Βρεφονηπιακό της Αμμούδας, 50 συνολικά στον Αγ. Νικόλαο, “κοκκινίζει” η περιοχή”

Από

Ημερομηνία

Είκοσι είναι τα επιβεβαιωμένα, ενεργά κρούσματα στον γενικό πληθυσμό στην πόλη του Αγίου Νικολάου και άλλα είκοσι στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αμμούδας (10 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί προέκυψαν από χθες) μετά και τα μοριακά τεστ που έγιναν χθες σε προσωπικό και παιδιά της δομής, όπως δήλωσε πριν από λίγο η επικεφαλής της ΚΟΜΥ Λασιθίου του ΕΟΔΥ Αθηνά Καρπούζη, κατά την κοινή ενημέρωση που έγινε σήμερα το πρωί στα ΜΜΕ στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από το Νοσοκομείο, τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Μαζί με κρούσματα που έχουν καταγραφεί σε ιδιωτικά εργαστήρια, ο αριθμός αυτός προσεγγίζει τα 50, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η περιοχή του Αγίου Νικολάου δεν απέχει από το να χαρακτηριστεί “κόκκινη”.

Στην ερώτηση πώς φτάσαμε μέχρι εδώ, σημείωσε ότι “αρκούν λίγα λεπτά απροσεξίας και μια μικρή περίοδος χαλάρωσης για να γίνει το κακό. Πριν λίγο καιρό μιλάγαμε για την καλή επιδημιολογική εικόνα στο Λασίθι και μέσα σε πολύ λίγες μέρες – η μη αποφυγή συγχρωτισμού και συναθροίσεων και το ότι δεν δόθηκε σημασία σε συμπτώματα που παρουσιάστηκαν και παρόλα αυτά κάποιοι συνέχισαν την εργασία τους συνετέλεσαν στο να μας φέρνουν μέσα σε λίγες μέρες να έχουμε αυτή την εικόνα”.

Ν.Σ.

Δείτε επίσης: “Ο κόσμος να μην τρομοκρατείται αλλά και να μην εφησυχάζει – Όποιος έχει συμπτώματα να μένει σπίτι και να επικοινωνεί με τον γιατρό του”

Δείτε επίσης: “Θα ελεγχθούν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Αμμούδας – Drive through tests στο χώρο της λαϊκής”

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα