Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑνακοινώθηκε η υπογραφή πρόσληψης 22 νέων ιατρών στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Ανακοινώθηκε η υπογραφή πρόσληψης 22 νέων ιατρών στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Από το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Κοντοζαμάνη Βασίλη στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ο υπουργός συνοδευόταν από τον ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ΚΕΠΥ Παπαευσταθίου Νίκο, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Μπορμπουδάκη Λένα και τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Αγαπίου Δημήτρη.
Ενώ η επίσκεψη ήταν να διαρκέσει 45 λεπτά, όμως τελικά ο υπουργός παρέμεινε για πάνω από δύο ώρες, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με την διοίκηση και τους αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του Λασιθίου, τα στελέχη του νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων. Φάνηκε να γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις προτεραιότητες και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος. Η επίσκεψη περιλάμβανε και αρκετές ειδήσεις για το Λασίθι.

  • Ανακοινώθηκε η υπογραφή έγκρισης προκήρυξης 22 ιατρικών θέσεων νέων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων
  • Προχωρά η υλοποίηση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης. Ηδη έχει ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη, θα γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις και θα κατατεθεί ο φάκελος.
  • Η ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων του Λασιθίου είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο που περιμένουμε να προχωρήσει το επόμενο διάστημα με προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ιδρύεται Περιφερειακό Ιατρείο στο Παλαίκαστρο Σητείας.
  • Δίνεται μια θέση Ιατρού στην ΜΕΘ Αγίου Νικολάου από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ θα ενισχυθεί περαιτέρω από την προκήρυξη πρόσληψης ιατρών που υπογράφηκε.

 

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Τρίτης.

Πρόσφατα άρθρα