Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Απαραίτητη για τα καταστήματα του Αγίου Νικολάου η παράταση της εκπτωτικής περιόδου

Απαραίτητη για τα καταστήματα του Αγίου Νικολάου η παράταση της εκπτωτικής περιόδου

Από

Ημερομηνία

Απαραίτητη για τα καταστήματα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Μανόλης Πάγκαλος την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για παράταση της εκπτωτικής περιόδου μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σύμφωνα με τη σχετική  ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσει Υπουργική Απόφαση που θα καθορίσει τις τελικές λεπτομέρειες.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο κ. Πάγκαλος, στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο πολλές προσπάθειες από φορείς και εκπροσώπους στον χώρο του εμπορίου, ο κόσμος του οποίου εξακολουθεί να βλέπει συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων αδιάθετου αποθέματος στα μαγαζιά του, ειδικά μετά από τέτοιο παρατεταμένο διάστημα κλεισίματος της αγοράς.

Στα εμπορικά καταστήματα του Αγίου Νικολάου συνεχίζουν, όπως αναφέρει, να υπάρχουν μεγάλες προσφορές-εκπτώσεις, ακόμη και της τάξης του 50%. Πάρα ταύτα, προσθέτει, η πρώτη εβδομάδα κατά την οποία η τοπική αγορά ανέβασε ρολά χωρίς περιορισμούς του τύπου «click in» και «click away» δεν κύλησε ικανοποιητικά. Με το καταναλωτικό κοινό τόσο να εμφανίζεται διστακτικό στο να πραγματοποιήσει αγορές, όσο και να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να το πράξει.

 

Πρόσφατα άρθρα