Αρχική_Τοπικά νέαΔιαδικτυακά έκοψε φέτος την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Λασιθίου (βίντεο)

Διαδικτυακά έκοψε φέτος την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Λασιθίου (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Διαδικτυακά έκοψε φέτος την βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Λασιθίου, ένεκα των ειδικών συνθηκών που έχουν επιβάλλει ο κορωνοϊός και η πανδημία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, το αφιέρωμα του Συλλόγου στον Έλληνα οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821 και ηγετική μορφή της επανάστασης στην Κρήτη και γεννημένο Δελβινάκι Ιωαννίνων Χατζημιχάλη Νταλιάνη αλλά και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Λασιθίου Γιώργος Στάμος και η αντιπρόεδρος Ευτυχία Παλούκα, οι εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Νίκος Λάζος και Βούλα Διαμαντή-Απαλάκη, ο Γραμματέας Ευθύμης Κουτρούμπας, η Ταμίας κ. Γκόγκα – Κουρουπάκη, το μέλος – έφορο Πολιτισμού Κατερίνα Απαλάκη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χανίων Γιάννα Παρουτιάδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηρακλείου Σταύρος Δημητρίου, ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Μάκης Κιάμος, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Μετά από την διαδικτυακή κλήρωση μάλιστα που έγινε στα Ιωάννινα, η τυχερή που κέρδισε το φλουρί και το δώρο για την βασιλόπιτα ήταν, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Στάμος, η κ. Παναγιώτα Μάνθου, η οποία και θα απολαύσει διανυκτέρευση 2 ημερών στη Ρόδο, προσφορά του Γιώργου Πελεκανάκη εκ μέρους του Ξενοδοχειακού Ομίλου H Hotels Collection.

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας 1/3

Ν.Σ.

Πρόσφατα άρθρα