Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕπίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στον Άγιο Νικόλαο, συζήτηση για τις αθλητικές υποδομές...

Επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στον Άγιο Νικόλαο, συζήτηση για τις αθλητικές υποδομές (φωτογραφίες-βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τον Άγιο Νικόλαο επισκέφτηκε το Σάββατο ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία του δημάρχου Αντώνη Ζερβού, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μανόλη Καλογεράκη, των αντιδημάρχων Θωμά Χαριτάκη, Κώστα Καστελιαννάκη, Χάρη Αλεξάκη, Γιώργου Βάρδα, του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρη Ραφαϊλάκη και του δημοτικού συμβούλου από πλευράς της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Χαλκιαδάκη.

Στη συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, συζητήθηκαν θέματα όπως οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας, ο αθλητικός τουρισμός, τα ΤΕΦΑΑ κ.α.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός έδωσε αναμνηστικά της πόλης στον κ. Αυγενάκη.

Ακολούθως επισκέφθηκαν τους αθλητικούς χώρους στην Αμμούδα και στον ΕΟΤ (κολυμβητήριο, μπάσκετ, τένις).

 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του στο Ηράκλειο από τραμπούκους υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία, υπογράμμισε ότι διευκολύνεται και στηρίζεται στο έργο της, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία, μέσω της ξεκάθαρης βούλησης και των εντολών της Κυβέρνησης για καμία ανοχή στις παραβατικότητες και ευχαρίστησε θερμά τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο για την αποτελεσματικότητά και την άριστη δουλειά τους.

Το μήνυμα του κ. Αυγενάκη: “Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά”.

 

 

Πρόσφατα άρθρα