Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Λειτουργία Κτηματολογικών Γραφείων Ανατολικής Κρήτης εν μέσω Covid-19

Λειτουργία Κτηματολογικών Γραφείων Ανατολικής Κρήτης εν μέσω Covid-19

Από

Ημερομηνία

Το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας απέστειλε στο Κτηματολόγιο Αγίου Νικολάου την ακόλουθη επιστολή σχετική με τη λειτουργία Κτηματολογικών Γραφείων Ανατολικής Κρήτης εν μέσω Covid-19:

Εν μέσω μιας δυσχερούς κατάστασης λόγω των ειδικών μέτρων τα οποία ισχύουν σε υπηρεσίες και τις δυσκολίες στην επαγγελματική μας καθημερινότητα, λόγω της πανδημίας covid -19 , με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας ως επιστημονικοί φορείς για τα προβλήματα στην λειτουργία των τοπικών γραφείων κτηματογράφησης στην Ανατολική Κρήτη.

Επανειλημμένως έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων από συνάδελφους, καθώς και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, οι οποίοι έχουν καθημερινή τριβή με τα τοπικά γραφεία.

Δυστυχώς τα τοπικά γραφεία του Εθνικού Κτηματολογίου, δεν δέχονται κοινό, εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία.

Επειδή είναι ανέφικτη η διεκπεραίωση αρκετών υποθέσεων, δίχως φυσική παρουσία, ζητάμε την μέριμνά σας ώστε να υπάρξει κάποια λύση, με τον καθορισμό καθημερινών ραντεβού εξυπηρέτησης, όπως λειτουργούν άλλωστε και πλειάδα άλλων υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, παρακαλούμε για τον ορισμό σχετικής ενημερωτικής  τηλεδιάσκεψης για το Κτηματολόγιο, επιθυμώντας να λάβουν μέρος, εκπρόσωποι του τμήματος ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ , των Δικηγορικών Συλλόγων Ηρακλείου & Λασιθίου και του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Κρήτης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ο πρόεδρος Μιχάλης Χωραφάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα