Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυνάντηση Δημάρχου Οροπεδίου με τους διοικητές της Πυροσβεστικής Αγ. Νικολάου και Τζερμιάδων

Συνάντηση Δημάρχου Οροπεδίου με τους διοικητές της Πυροσβεστικής Αγ. Νικολάου και Τζερμιάδων

Από

Ημερομηνία

Το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη επισκέφθηκαν ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Γεροδήμος και ο νέος Διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Τζερμιάδων Ανθυποπυραγός Μιχάλης Ζαμπετάκης.

Ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης ευχαρίστησε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Αντιπύραρχο κ. Γεροδήμο για την εξαιρετική συνεργασία μέσα από την οποία δρομολογούνται και επιλύονται ζητήματα που απασχολούν το πυροσβεστικό κλιμάκιο, ενώ καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Τζερμιάδων Ανθυποπυραγό Μιχάλη Ζαμπετάκη.

«Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στηρίζει ουσιαστικά το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, στα ζητήματα πυρασφάλειας, καθώς όπως είναι γνωστό το Λασίθι,  ως χειμερινός και φυσιολατρικός προορισμός, χρειάζεται ένα πολύ καλά οργανωμένο Πυροσβεστικό κλιμάκιο. Υποδεχόμαστε το νέο διοικητή στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τζερμιάδων Ανθυποπυραγό Μιχάλη Ζαμπετάκη, που άμεσα ανέλαβε καθήκοντα, και θα βοηθήσει πολύπλευρα τον τόπο μας ως δραστήριος και εξαίρετος αξιωματικός. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς είναι και συντοπίτης μας από το Καμινάκι, αλλά και δραστήριο μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ)  Λασιθίου όπου έχουμε συνεργαστεί επανειλημμένως. Στο έργο του, στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων μας, θα είμαστε αρωγοί.»

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης πρόσφερε στον κ. Ζαμπετάκη την Ελληνική σημαία.

 

Πρόσφατα άρθρα