ΑρχικήΑθλητισμόςΣτίβος"Χρυσός" ο Τσαλλέκου, πολύ καλή παρουσία ο ΓΑΣ Ιεράπετρας στο Πανελλήνιο Κ16

“Χρυσός” ο Τσαλλέκου, πολύ καλή παρουσία ο ΓΑΣ Ιεράπετρας στο Πανελλήνιο Κ16

Από

Ημερομηνία

Με μια σημαντική διάκριση για τον ΓΑΣ Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διήμερο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16.
Αυτή ήρθε από τον Άρη Τσαλλέκου (φώτο με τον προπονητή του Μιχάλη Φιλανδαράκη) στα 2000μ. Φ.Ε., ο οποίος με την εντυπωσιακή επίδοση 6.11.23 που είναι και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Παμπαίδων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ακόμη, πάρα πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για το σωματείο της Ιεράπετρας, δείχνοντας και το ταλέντο, αλλά και την δουλειά που έχουν κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα με τους προπονητές-τριες τους, για να έρθουν εξαιρετικά αποτελέσματα, με πλασαρίσματα πολύ κοντά στις τριάδες, που στις λεπτομέρειες δεν βρέθηκαν μέσα σε αυτές.
Πιο συγκεκριμένα, τέταρτος ήταν ο Άγγελος Μέτα στα 2000μ. Φ.Ε. με 7.13.73, τέταρτη η Ιωάννα Μουτσάκη στα 80μ. εμπόδια με 12.67, τέταρτη η Μαρία Κουτσελάκη στα 150μ. με 19.95, πέμπτη η Κλεοπάτρα Κρασαδάκη στα 80μ. με 10.98 και πέμπτη η Νικολέτα Κιοκάι στο άλμα εις μήκος με 4.95μ.

Πρόσφατα άρθρα