Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑντώνης Ζερβός: «Με τα τελικά του μπιτς βόλεϊ στέλνουμε μήνυμα επανεκκίνησης»

Αντώνης Ζερβός: «Με τα τελικά του μπιτς βόλεϊ στέλνουμε μήνυμα επανεκκίνησης»

Από

Ημερομηνία

Δηλώσεις με αφορμή το AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS που φιλοξενείται για τέταρτη χρονιά στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Αντώνης Ζερβός.

«Φέτος, σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, στόχευση, ενθουσιασμό και αφοσίωση, στέλνοντας από τον Άγιο Νικόλαο το μήνυμα ότι όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν αντιμετωπίζουμε, στεκόμαστε όρθιοι, συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα, η οποία πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη της πανδημίας.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα με μικρά και σταθερά βήματα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας δημοτών και φιλοξενούμενων, υποδεχόμαστε και φέτος στον Δήμο Αγίου Νικολάου, τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση του “Πανελληνίου Πρωταθλήματος “Agios Nikolaos Championships – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών & Γυναικών 2021”, στέλνοντας το μήνυμα της επανεκκίνησης από ένα προορισμό που έχει δώσει εξετάσεις και στο παρελθόν με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει εδραιωθεί στην συνείδηση όλων, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, είναι ένας τόπος που διαθέτει την δυναμική αλλά και την εμπειρία για την διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, που ενισχύουν την παρουσία του , στο τουριστικό γίγνεσθαι!

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια, δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε την φετινή διοργάνωση, τηρώντας πιστά τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία».

Πρόσφατα άρθρα