Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος"Ραντεβού στις πλατείες της Νεάπολης τον Αύγουστο του 2022": Ακυρώθηκε το...

“Ραντεβού στις πλατείες της Νεάπολης τον Αύγουστο του 2022”: Ακυρώθηκε το φετινό Φεστιβάλ Πλατείας

Από

Ημερομηνία

Τα επιδημιολογικά δεδομένα και η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες δεν θα επιτρέψουν δυστυχώς την πραγματοποίηση ούτε του φετινού Φεστιβάλ Πλατείας στη Νεάπολη.
Με χθεσινοβραδινή (15/7) της ανακοίνωση η Οργανωτική Επιτροπής του Φεστιβάλ επισημοποίησε ουσιαστικά αυτό που ήδη από το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε: ότι το 6ο Φεστιβάλ Πλατείας ακυρώνεται.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά! Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες και τον περιορισμένο χρόνο ,τα δώσαμε όλα και 20 μέρες πριν από την έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Πλατείας είμαστε έτοιμοι. Το line-up κλεισμένο. Ο ήχος το ίδιο. Οι χορηγοί πρόθυμοι να μας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους όπως πάντα. Τα εισιτήρια ,η διαμονή, το φαγητό των μουσικών μας, όλα έτοιμα. Οι εθελοντές βεβαίως όλοι παρόντες και ετοιμοπόλεμοι. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης ,πάντοτε στο πλευρό μας σε ότι κι αν του ζητήσαμε. Κανένα όχι, μόνο ναι.

Κι όμως. Αυτός ο ιός, αυτή η πανδημία είναι πιο δυνατή από τα θέλω μας τελικά. Με τα τελευταία δεδομένα λοιπόν, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Νικολάου, αποφάσισε (καλώς κατά τη γνώμη μας, όσο κι αν μας λυπεί αυτό) να αναβάλλει για ακόμα μία χρονιά τη διοργάνωση του 6ου Φεστιβάλ Πλατείας 2021 λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες και πανελλαδικά ,αλλά και –ειδικότερα- στην Κρήτη. Επειδή η δημόσια υγεία και η προστασία της είναι σημαντικότερη από την τέχνη, επειδή χωρίς ζωή δεν υπάρχει ψυχαγωγία, επειδή θέλουμε να είμαστε γεροί και ακμαίοι ώστε του χρόνου με το καλό να το διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, χωρίς περιορισμούς, επειδή δεν θέλουμε –άθελά μας- να επιβαρύνουμε το πολύπαθο Ε.Σ.Υ με μια τοπική έξαρση κρουσμάτων που θα οφείλεται –ΚΑΙ- στη γιορτή μας, αναβάλλουμε το 6ο Φεστιβάλ Πλατείας για τον Αύγουστο του 2022, ελπίζοντας ότι τότε τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο για ένα τριήμερο διασκέδασης και ψυχαγωγίας με όχημα την ποιοτική μουσική.

Το 6ο Φεστιβάλ Πλατείας, όποτε κι αν γίνει θα είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μας φίλους Μανώλη Συσκάκη και Maurice Born που μας άφησαν τόσο απροσδόκητα, ο Μανώλης πριν λίγες μέρες και ο Maurice πριν από έναν ακριβώς χρόνο. Και τους δύο θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία και θα προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για χάρη τους.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και να τους κλείσουμε ραντεβού για το 2022.Ευχαριστούμε λοιπόν τους :

Εστιατόριο Καρνάγιο- Πίτα του Ρήγα

Προϊόντα Γαλακτοκομίας «Συλλιγάρδος»

ΝISSAN Φρονιμάκης

Καθαριστήρια «Κύκνος»

Ξενοδοχείο «Νεάπολις»

Έπιπλα Ταμπουρατζής

Φοροτεχνικό γραφείο Καρυδιανάκης-Γουλιδάκης

“Peripou” Coffeehouse Live Music Bar

Καφενείον «Το Κέντρον»

«Το μπακάλικο του Λαγού»

Είδη Υγιεινής Μαρία Διαλυνά

Παιγνίδια Βιδάκης

Café «Δρήρος»

«Μέλι» café

Αρτοποιείο «Αρτοπωλείον»

Super Market Μεθυμάκης-Μηναδάκης

“Mainas” Pet-shop

Καφέ-Εστιατόριο «Φοίνικας»

Μεζεδοπωλείο «Το Λαίνι»

Ταβέρνα-Εστιατόριο «Μπακαλόγατος»

Ραντεβού στις πλατείες της Νεάπολης τον Αύγουστο του 2022 , χωρίς κορωνοϊό ,χωρίς περιορισμούς ,μόνο με καλή διάθεση και απέραντη όρεξη για ποιοτική μουσική και γλέντι. Μέχρι τότε να έχετε την υγειά σας. Τίποτ’ άλλο δεν έχει σημασία!

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Πρόσφατα άρθρα