ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΈνα θετικό κρούσμα στους 157 ελέγχους στη Σητεία

Ένα θετικό κρούσμα στους 157 ελέγχους στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε  στη πόλη της Σητείας σήμερα Δευτέρα 26/7/2021. Προσήλθαν για επανέλεγχο 157 συνδημότες μας και βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Λένα Μπορμπουδακη που προγραμμάτισε τη δράση, σε συνεργασία με την επόπτρια ιατρό της ΚΟΜΥ Λασιθίου κα Αθηνά Καρπούζη, το προσωπικό της  ΚΟΜΥ Λασιθίου  που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών  τέστ, καθώς επίσης και το προσωπικό των εθελοντικών μας ομάδων ΕΔΕΑΚ και Ερυθρός Σταυρό – Σαμαρείτες, που βοήθησαν στη οργάνωση του χώρου των τέστ και της ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Ευχαριστώ στο Πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Σητείας Μανώλη Λιλιμπακη για τη παραχώρηση του γραφείου για την υλοποίηση της δράσης.
Πέραν του καλού  αποτελέσματος συνεχίζουμε  την τήρηση των νέων μέτρων κατά του κοροναϊού που εξήγγειλε η κυβέρνηση.
Επιβάλλεται περισσότερη προσοχή καθ’ ότι τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα αναφορικά  με τα εμφανιζόμενα κρούσματα.
Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν να εφαρμόσουν τη κυβερνητική διάταξη σχετικά με τα Rapid test.
Όσοι διαγνώσκονται θετικοί κατόπιν δική τους πρωτοβουλία σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια,  να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και οι στενές επαφές αυτών . Επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ατομικής ευθύνης από όλους μας  προς όφελος της δημόσιας υγείας.
Θα ακολουθήσει νέος δειγματοληπτικός έλεγχος rapid test για το Δήμο Σητείας,  την ερχόμενη  Πέμπτη  29/7/2021.
Υ.Γ. Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Σητείας, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

Πρόσφατα άρθρα