ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΞεκινάει προετοιμασία ο ΑΟΑΝ

Ξεκινάει προετοιμασία ο ΑΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά την προηγούμενη συνάντηση και προπόνηση του ΑΟΑΝ, οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα και πάλι στις υποχρεώσεις τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022.
Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και σύμφωνα και με την περσινή πορεία στον 10ο όμιλο της Γ’ εθνικής όπου κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, διεκδικώντας την πρωτιά μέχρι και το τελευταίο τους παιχνίδι, θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και στο νέο πρωτάθλημα.
Το ραντεβού έχει δοθεί το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου, όπου για τις 17.30 έχει προγραμματιστεί αρχικά αγιασμός και στη συνέχεια μετά τις καθιερωμένες ομιλίες, ο Νίκος Σουργιάς και οι συνεργάτες του, θα προπονήσουν για πρώτη φορά στην καινούργια σεζόν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει «Η πρώτη επίσημη προπόνηση και η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022 έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.
Θα προηγηθεί αγιασμός, τον οποίο θα τελέσει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος, στις 17.30».

Πρόσφατα άρθρα