Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈνα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Πρίνας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Πρίνας

Από

Ημερομηνία

Ως πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Πρίνας, μετά από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή μας την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που συνέβαλλαν σημαντικά στην κατάσβεσή της.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους πραγματικούς ήρωες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στη φωτιά και πολέμησαν με τις φλόγες για μέρες, γιατί ακόμα και όταν η φωτιά έσβησε, αυτοί παρέμειναν στις θέσεις τους για τις αναζωπυρώσεις που ήταν αμέτρητες. Ευχαριστούμε λοιπόν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας που κατέβαλλαν τα μέγιστα και ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Τα πεζοπόρα τμήματα, την ομάδα διάσωσης και τον Ερυθρό Σταυρό.

Ακόμα να ευχαριστήσω τους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, τον Βουλευτή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου για την συμπαράστασή του, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Βάρδα που από τις πρώτες στιγμές έσπευσε και βρέθηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς όπου και παρέμεινε για πολλές ώρες, με την υδροφόρα του Δήμου.

Πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τους κατοίκους του χωριού, που αψηφώντας τον κίνδυνο βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, όλους τους εθελοντές ιδιώτες που με τα μηχανήματά τους (τρακτέρ), συνέδραμαν στο έργο, αλλά και τους εθελοντές των όμορων κοινοτήτων για την βοήθειά τους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πρίνας

Εμμανουήλ Καπαράκης

Πρόσφατα άρθρα