Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕυχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Είναι μεγάλη η τιμή που μου έκαναν οι ψηφοφόροι του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης να με εκλέξουν στο ΔΣ ενός από τους πιο παλιούς και πιο δραστήριους Συλλόγους της Ιστορικής πρωτεύουσας της επαρχίας μας.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και τους υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της θέσης αυτής.

Θέλησα να συμμετέχω ενεργότερα στα τοπικά δρώμενα βάζοντας υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές.

Είναι η πρώτη φορά που απο κάποια εκλεγμένη θέση θα αγωνιστώ αποφασιστικά για το κοινό όφελος.

Ελπίζω και εύχομαι να γίνει εφικτό στο διάστημα αυτής της θητείας μας σαν ΔΣ, να έχουμε θετικές εξελίξεις τόσο στον επιχειρηματικό τομέα της περιοχής, ο όποιος φθίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, όσο και στο συνολικό κοινωνικό επίπεδο.

Το να αναστραφεί η καθοδική πορεία γίνεται μόνο, αν συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι ατομική ευθύνη ενός, αλλά συλλογική όλων μας.

Κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν έρχεται από την δράση ενός μόνο προσώπου, ούτε καν ενός συμβουλίου, χωρίς την συμμετοχή και την ενεργητική υποστήριξη της περιβάλλουσας κοινωνίας.

Από την θέση αυτή καλώ όλους τους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και όλους όσους έχουν ανησυχίες και νοιάζονται για αυτόν τον τόπο, να συμμετέχουν στην προσπάθεια μας.

Να καταθέτουν τις προτάσεις τις γνώμες και τις απόψεις τους και μαζί να εργαζόμαστε για την υλοποίηση τους.

Οι συνθήκες της αγοράς αλλάζουν ραγδαία. Οφείλουμε να τις παρακολουθούμε, να τις αναλύουμε και να αποκτούμε όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα ώστε να συμπορευόμαστε με αυτές και όχι να μένουμε πίσω τους.

Αυτή η προσαρμογή δεν έχει να κάνει μόνο με την μετάβαση των υπηρεσιών μας στις νέες τεχνολογίες.

Ούτε μόνο με την αλληλεγγύη των μελών της Κοινότητας μας.

Χρειάζεται παράλληλα: Παιδεία, Όραμα στόχος, πρόγραμμα  και όρεξη για δουλειά.

Η περιοχή μας υστερεί σε πολλούς τομείς. Έχει όμως παράλληλα αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Σε αυτά αν βασίσουμε τις συντονισμένες ενέργειες μας, όχι μόνο θα αυξηθεί ο κύκλος εργασιών μας, όχι μόνο θα σταματήσουν να κλείνουν επιχειρήσεις, αλλά και νέες θα ανοίξουν και οι υπάρχουσες θα ευημερούν και μαζί τους όλη η περιοχή.

Κλείνοντας να ευχηθώ στα μέλη μας καλές δουλειές, στο Συμβούλιο μας καλή και αποτελεσματική συνεργασία και σε όλον τον κόσμο κάθε χαρά και ευτυχία και προπαντός Υγεία

Με εκτίμηση

Νίκος Α. Γιαλελάκης

 

Πρόσφατα άρθρα