Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυνάντηση του δημάρχου με το νεοσύστατο ερασιτεχνικό αλιευτικό όμιλο Καβουσίου

Συνάντηση του δημάρχου με το νεοσύστατο ερασιτεχνικό αλιευτικό όμιλο Καβουσίου

Από

Ημερομηνία

Με τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Φωθιαδάκη και τον Ταμία, κ. Εμμανουήλ Λιανό, του νεοσύστατου ερασιτεχνικού αλιευτικού ομίλου Καβουσίου «Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ» συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γιώργου Ασπραδάκη και του Ειδικού Συνεργάτη, κ. Σπύρου Λαποκωνσταντάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις του ομίλου, ενώ διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να συνεχιστεί η προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης της ερασιτεχνικής αλιείας.

Παράλληλα, ο κος Καλαντζάκης ενημέρωσε τον όμιλο για μια σειρά μελετών προϋπολογισμού άνω των 60.000€ που πρόκειται άμεσα να δημοπρατηθούν και οι οποίες στοχεύουν στη νομιμοποίηση και στη βελτίωση των λιμενικών έργων λιμένα Θόλου με απώτερο στόχο την εξομοίωση με χερσαία ζώνη και την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε τα εξής: « Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του ερασιτεχνικού αλιευτικού ομίλου. Η Κοινότητα Καβουσίου, όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος, ενδείκνυται για πολυάριθμες δραστηριότητες που αφορούν την αλιεία. Έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και τον τόπο τους και προσφέρουν οικειοθελώς σημαντική βοήθεια στηρίζοντας την τοπική οικονομία.

Η Δημοτική Αρχή, όπως κάνει με όλους τους Συλλόγους, θα στηρίξει και τον νέο όμιλο ερασιτεχνών αλιέων βοηθώντας στην υλοποίηση των επιδιώξεων και των οραμάτων του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα