Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυστηματικοί έλεγχοι στον Άγιο Νικόλαο για τα υγειονομικά μέτρα-συνάντηση του Συλλόγου Εστίασης...

Συστηματικοί έλεγχοι στον Άγιο Νικόλαο για τα υγειονομικά μέτρα-συνάντηση του Συλλόγου Εστίασης με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Σε συνάντηση, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου κ. Ζαφειράκη προέβη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Αγίου Νικολάου στο γραφείο του για να ενημερωθεί για τα νέα μέτρα του κράτους προς τα μαγαζιά καθώς και για να συζητηθούν κάποια προβλήματα που απασχολούν την εστίαση της πόλης.

O κ. Ζαφειράκης επισήμανε ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι απαραίτητη από όλους καθώς και οι πελάτες των μαγαζιών όταν προσέρχονται να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό νοσήσεις ή εμβολιασμού και για τους έξω χώρους το rapid test όπως και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή ακόμα δίπλωμα οδήγησης.

Όπως ο ίδιος είπε οι έλεγχοι της αστυνομίας θα γίνουν από δω και πέρα ακόμα πιο συστηματικά και περισσότεροι όχι μόνο στην πόλη του Αγίου Νικολάου καθώς και στα περίχωρα.

Ζήτησε την κατανόηση από όλους καθώς και την τήρηση των μέτρων καθότι τα πρόστιμα πλέον είναι μεγάλα και συνοδεύονται με αρκετές μέρες κλεισίματος μαγαζιών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης ευχαριστεί τον κ. Ζαφειράκη για την πρόσκληση, καταλήγει το δελτίο τύπου του Συλλόγου Εστίασης.

Πρόσφατα άρθρα