ΑρχικήΆλλα νέαLifestyleΡάδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του

Από

Ημερομηνία

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στο Ράδιο Αρβύλα». Με τα λόγια αυτά, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της εκπομπής με τον επί χρόνια συνεργάτη του, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών από πρώην σύντροφό του.

«Εκφράζουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε», είπε ο κ. Κανάκης, συμπληρώνοντας ότι έχουν επίσης «τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμασταν όλα τα χρόνια και όπως αποδείχθηκε μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο».

Ο Στάθης Παναγιώτοπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του ότι κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Η γυναίκα έχει κάνει καταγγελία και έχει οριστεί δικάσιμος για τις αρχές του 2022.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤΙ1 αναφέρει: Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ»,  η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Πρόσφατα άρθρα