ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΑγωνιστική δράση σήμερα για την Αναγέννηση κόντρα στον ΠΑΟ Ρούφ

Αγωνιστική δράση σήμερα για την Αναγέννηση κόντρα στον ΠΑΟ Ρούφ

Από

Ημερομηνία

Δοκιμάζει τις δυνάμεις η Αναγέννηση σήμερα στο Μισεδάκειο γήπεδο στην Ιεράπετρα, καθώς υποδέχεται τον 3ο της βαθμολογίας ΠΑΟ Ρούφ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ΄ εθνικής.

Η δεινή βαθμολογική θέση της Ιεραπετρίτικης ομάδας και το μεγάλο κίνητρο αυτή της Αθήνας που με νίκη πιάνει τον ΑΟΑΝ στην κορυφή απεικονίζει το πόσο δύσκολο είναι το έργο της σήμερα, όμως οι ελπίδες που έχουν απομείνει θα διεκδικηθούν με σθένος και αυταπάρνηση ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον και πάνω από όλα το κίνητρο για τη συνέχεια.

Στην Αναγέννηση είναι λοιπόν αποφασισμένοι να πέσουν μαχόμενοι όπως χαρακτηρίζει την ομάδα τόσα χρόνια. Δεν θα ρίξουν λευκή… πετσέτα σήμερα και με σωστή διαχείριση των συνθηκών θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τους πρώτους τρεις βαθμούς. Εάν συμβεί αυτό θα αλλάξει και η ψυχολογία. Άλλωστε πάντα μια νίκη επιδρά ευεργετικά στη ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών και αντιστρέφει το κλίμα, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτός είναι ο στόχος της Ιεραπετρίτικης ομάδας αν και γνωρίζουν οι άνθρωποι της ότι ο ΠΑΟ Ρούφ είναι μια ποιοτική και δυνατή ομάδα με αρετές αγωνιστικά αλλά και παθογένειες. Πάνω σε αυτές σκοπεύει να «χτυπήσει» ο Κώστας Δεδελετάκης έχοντας μελετήσει και αποκρυπτογραφήσει τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟ Ρούφ. Ξέρει τα σημεία που πρέπει να βασιστεί ώστε να αποτελέσουν τον οδηγό και βάση των ιδιαιτεροτήτων του μικρού γηπέδου.

Όσον αφορά όμως τη συγκρότηση της ενδεκάδας εδώ έχουμε κάποια προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί ο κ. Δεδελετάκη. Δεν υπολογίζει στον Ζαμπετάκη, ο οποίος αποτελεί σημαντική απώλεια στα δεξιά της άμυνας, ενώ εκτός πλάνων τέθηκαν και άλλοι δύο παίκτες, ο Χάϊντερ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση και δεν προπονήθηκε και ο 14χρονος Στρατάκης, λόγω διαστρέμματος, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές είχε αρχίσει να μπαίνει στο ροτέισον.

Τον αγώνα στο Μισεδάκειο  που θα ξεκινήσεις στις 15:00 θα διευθύνει ο Χρήστος Κλαμπατσέας του συνδέσμου Ηρακλείου με βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο τον Δημήτρης Σφακιανάκης και τον Ηλία Κατσογιάννης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Δοκιμάκης (Χανίων).

Πρόσφατα άρθρα