ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΤριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Αναγέννηση

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Αναγέννηση

Από

Ημερομηνία

Ενισχυτικές κινήσεις από το ΔΣ των Λιονταριών με τρεις μεταγραφές από Ελλάδα και Ολλανδία για την Αναγέννηση.
Γκάμπας Χρήστος : Ο Χρήστος είναι 27 ετών , ακραίος επιθετικός απο τον Βόλο . Η τελευταία του ομαδα ήταν η Κασσιωπη ( πρώην Κέρκυρα στην Γ´ εθνική ) .
Clemencia Rayen : Ο 18χρονος ταχύς Ολλανδός είναι ακραίος χάφ , ο οποιος αγωνιζόταν στην SV Denhoorn – Δ΄ Εθνική Ολλανδίας.
Γκαμπας Δημητρης : Ο Δημήτρης είναι 23 ετών , μεσοαμυντικός απο τον Βόλο . Η τελευταία του ομαδα ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ (αγωνίστηκε και όταν ήταν η ομάδα στη Γ΄Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα. )
“Το ΔΣ και το προπονητικό τεαμ είναι σίγουροι ότι και τα τρία αυτά νέα παιδιά , μαζί με άλλες δύο μεταγραφές που αναμένονται, αλλά και με τους καλύτερους παίκτες από την “παλιά φρουρά”, θα βοηθήσουν τα μέγιστα και η ομάδα θα βρει ξανά τους ρυθμούς της και τον παλιό καλό εαυτό της, όπως αξίζει στην ιστορία των Λιονταριών. Ευελπιστούμε σε έναν καλύτερο 2ο γύρο του πρωταθλήματος.”
Χρήστο, Δημήτρη , Rayen , καλωσήρθατε στην οικογένεια της Αναγέννησης . Υγεία και επιτυχίες στην νέα σεζόν των Λιονταριών, καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας της Ιεράπετρας.

Πρόσφατα άρθρα