Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΜανόλης Θραψανιώτης: Να μην κλείσει το Υποκατάστημα της Παγκρήτιας στο Μακρύ...

Μανόλης Θραψανιώτης: Να μην κλείσει το Υποκατάστημα της Παγκρήτιας στο Μακρύ Γιαλό

Από

Ημερομηνία

Την ακόλουθη επιστολή έστειλε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Αντώνη Βαρθολομαίο σχετικά με το κλείσιμο του Υποκαταστήματος στον Μακρύ Γιαλό:

Αξιότιμε κ. Βαρθολομαίε,

Παίρνω την πρωτοβουλία να σας απευθύνω έκκληση μέσω της επιστολής μου αυτής, καθώς δέχτηκα πολλές διαμαρτυρίες, έπειτα από την απόφαση της τράπεζας της 31/12/2021, να  κλείσει  το κατάστημα της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας.

Απόφαση που έχει αναστατώσει τους  κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν να «τιμωρούνται» για μία ακόμα φορά, έπειτα από τη διχοτόμηση της πόλης τους, και να δημιουργούνται προβλήματα στην εξυπηρέτηση τους, καθώς το υποκατάστημα της τράπεζας σας είναι το μοναδικό που έχει απομείνει στην πόλη τους.

Η απόφαση αυτή τους αναγκάζει να μετακινούνται είτε προς την Ιεράπετρα είτε προς την Σητεία, για τραπεζικές συναλλαγές οι οποίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ΑΤΜ.

Παρακαλώ λοιπόν θερμά, όπως επανεξετάσετε την απόφασή σας αυτή υπέρ των κατοίκων, καθώς η λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας είναι ζωτικής σημασίας και  οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μέτοχοι της.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Μανόλης Θραψανιώτης,

Ιδρυτικό μέλος και Μέτοχος της Τράπεζας

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα