Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜαν. Κλώντζας: «Το κόμμα στις επερχόμενες εκλογές θα εκλέξει βουλευτή στο Ν....

Μαν. Κλώντζας: «Το κόμμα στις επερχόμενες εκλογές θα εκλέξει βουλευτή στο Ν. Λασιθίου»

Από

Ημερομηνία

«Η υποψηφιότητα του καθενός εξαρτάται από τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, ενώ πρέπει φυσικά ο κάθε εν δυνάμει υποψήφιος να λαμβάνει υπ’ όψιν και να αφουγκράζεται και την γνώμη των πολιτών. Εάν και εφ’ όσον προκύψουν τέτοιου είδους διαδικασίες από την απόφαση των πολιτικών οργάνων, είμαι σε θέση να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ», δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο γιατρός Μανόλης Κλώντζας, πολιτευτής με το Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Τότε που έλαβε έναν αρκετά μεγάλο -δεδομένων των συγκριτικών αναλογιών και των πολιτικών συσχετισμών της εποχής- αριθμό ψήφων (2.164 σταυρούς) «κρατώντας» το κόμμα σε αξιοπρεπή εκλογικά επίπεδα και ποσοστά στο Ν. Λασιθίου (15,4%).

Ξεκαθαρίζει, πάντως, πως τούτη την ώρα, ο ίδιος δεν σκέφτεται την υποψηφιότητά του, «αλλά ευρύτερα και συνολικά τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ», τον οποίο συνεχίζει να στηρίζει. Κάτι άλλωστε που ποτέ δεν έκρυψε.

«Στήριξα ανοικτά και συνεχίζω να στηρίζω το νέο αρχηγό Νίκο Ανδρουλάκη, γιατί πιστεύω στην ενότητα, την οργάνωση, την ανανέωση και στη ανασύνταξη του πολιτικού μας χώρου. Αυτό είναι που επί του παρόντος με ενδιαφέρει πρώτα και κύρια, ώστε το κόμμα και η παράταξη να μεγαλώσουν και να αλλάξει έτσι και το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας».

Όπως ποτέ δεν έκρυψε και την αγάπη και το πάθος του για τα κοινά, υπηρετώντας την αιρετή τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια από πολλές θέσεις και επί πολλά χρόνια. Έχοντας δε σταθερά μια πολύ καλή γνώση και εικόνα του «παλμού» της τοπικής κοινωνίας, ο κ. Κλώντζας εκτιμά πως το ΠΑΣΟΚ, με βάση τη δυναμική που έχει αρχίσει βαθμιαία να αναπτύσσεται στο Λασίθι, είναι ένα κόμμα που σίγουρα στις επόμενες εθνικές εκλογές θα εκλέξει βουλευτή στο Νομό. «Πιστεύω ότι ο νέος πρόεδρος έχει και τη δυνατότητα και τη γνώση αλλά και τα επιτελικά στελέχη ώστε να μπορεί ο χώρος πραγματικά να αναδιαρθρωθεί και να διαδραματίσει έναν ρόλο σημαντικό στην επόμενη εκλογική περίοδο».

Σημειώνει δε πως «όποιον και εάν ψήφισε κάποιος στις εσωκομματικές εκλογές, όλοι ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, χωρίς διακρίσεις και πρέπει όλοι σε έναν αγώνα κοινό να στηρίξουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη και να προχωρήσουμε μπροστά, δημιουργώντας μια εύλογη συνθήκη για την πρόοδο και την ανασυγκρότηση της παράταξης».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κλώντζας λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την αναγκαία αυτή περίοδο της ανασύνταξης και της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ υπό το νέο επικεφαλής, τα νέα οργανωτικά στελέχη, τις καινούργιες επιτροπές, τη νέα δομή, τη νέα λογική καθόδου προς την επόμενη πολιτική αναμέτρηση, περιμένει -συνεχίζοντας να «καλλιεργεί» την επαφή του με τον κόσμο, δημιουργώντας  έτσι και όλες τις κατάλληλες συνθήκες «για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό», όπως υπογραμμίζει.

Παράλληλα, ο ίδιος, πολυπράγμων ων, πέραν της επαγγελματικής του ιδιότητας ως ορθοπεδικός, δεν σταματά να ασκεί καθημερινά και αδιάκοπα και τις υπόλοιπες απλές και καθημερινές εκείνες ασχολίες που τον γεμίζουν και τον κρατούν σε επαγρύπνηση, όπως το να καλλιεργεί την γη του στην γενέτειρά του, την Κριτσά.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα